Basınsız, Basın Futbol Turnuvası

Polis Teşkilatının 169. yıl dönümü dolayısıyla geleneksel olarak düzenlenen turnuvaya Elazığ’dan birçok basın kuruluşu davet edilmedi.

Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde, her yıl geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvası, bu yıl da yapıldı.

Ancak ilginç olan, Emniyet Müdürlüğü çalışanları ile ilimizde faaliyet gösteren basın ve medya çalışanları arasında oynanması gereken turnuvaya birçok basın kuruluşu, hatta hiçbir basın kuruluşunun davet edilmemesi “ Basınsız Basın Futbol Turnuvası “ olarak tartışmalara yol açtı.

Polis Haftası etkinlileri çerçevesinde düzenlenen bu organizasyonda, her yıl olduğu gibi bu yıl da Haber Ajansımızın çağrılmaması üzerine olduğumuz araştırmalar neticesinde Elazığ ilinde aktif olarak faaliyet gösteren hiçbir basın ve medya kuruluşunun davet edilmediği gibi haberlerinin de olmadığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürlüğünün Basınla ilgisi olmayan bazı kişilerle yapmış olduğu bu turnuva basın camiasında çeşitli tepkilere neden olurken görüştüğümüz bazı gazeteciler de bu uygulamayı basına ayrıştırma olarak değerlendirdiler.

Özellikle yazılı basının tepkisini çeken bu olayla ilgili il emniyet müdürlüğünün nasıl bir tepki göstereceği merak konusu oldu. Konunun şık olmadığı ilimizde günlük yayın yapan GÜNIŞIĞI Gazetesinde haber konusu olurken YENİ UFUK GAZETESİ Genel Yayın Yönetmeni ve Elazığ Basın ve Medya Cemiyet Başkanı Sayın Nafiz KOCA’da köşesine taşındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: