Başırılı Öğrencilere Ödülleri Verildi

Salihli Milli Egemenlik İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törende, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi.Törende...

Salihli Milli Egemenlik İlköğretim Okulu’nda düzenlenen törende, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Törende konuşan Okul Müdürü Salim Ateş, İlçe 1.'si olan Satranç Takımı ile bir dergi tarafından Türkiye genelinde yapılan sınavda Manisa 1.'si olan Umay Bengi Kaner’i başarı belgesi ile ödüllendirdiklerini söyledi.

Ateş, “Bu arkadaşlarımızın yanı sıra Turgutlu Özel Rabia Hatun Lisesi tarafından 100 Temel Eser Okuma Yarışması düzenlenmişti. Okulumuzu Senem Akgül, İrem Bircan ve M. Mümtaz Şirin temsil etti. Yarışma sonucunda 7/C sınıfı öğrencisi İrem Bircan 6. olarak para ödülü, 8/C sınıfı öğrencisi Senem Akgül 1. olarak madalya ve para ödülü aldı. Öğrencilerimiz ayrıca okulumuza da bir adet projeksiyon cihazı kazandırdı” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: