Başiskele Bayburt Sokak’taki değişim

Başiskele Belediyesi deyim yerindeyse sokağın çehresini değiştirdi.

Başiskele Yeşilyurt Mahallesi Bayburt Sokak’taki çalışmalarını tamamlayan Başiskele Belediyesi deyim yerindeyse sokağın çehresini değiştirdi.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bayburt Sokakta biten çalışmalar kapsamında; 230 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğindeki yolu 2200 metre kare parke ile kapladı. Ekipler ayrıca 800 metre tül bordür ve yağmur sularının birikinti oluşturmaması için de 400 metre tül oluk yerleştirdi.

Başiskele Belediyesi yapılan çalışmalar kapsamında Yeşilyurt Mahallesi Bayburt Sokak yanından geçenin derenin temizliğini gerçekleştirdi. Ekipleri derenin etrafına 27 metre beton dökerek, kenarları da demir korkulukla çevirdi. Yapılan hizmetler vatandaşı memnun ederken, sokağında görsel değişimi de göz kamaştırdı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: