Başiskele Belediyesi Çanakkale’de Fuara Katıldı

Başiskele Belediyesi Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 16-19 Mayıs tarihlerinde...

Başiskele Belediyesi Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 16-19 Mayıs tarihlerinde düzenlenen "Expotroia Çanakkale Turizm ve Ticaret Fuarı'na katıldı.

Başiskele Belediyesi Başiskele'nin doğal güzelliklerini, termal su kaynaklarını geçtiğimiz aylarda düzenlenen EMİTT turizm fuarının ardında bu kez Çanakkale Turizm Fuarı'nda tanıtma imkanı yakaladı. Savaşın içinden barışın çıktığı bir yer olarak bilinen Çanakkale'de Çanakkale'nin gelişmesi ve kalkınması anlamında düzenlenen Turizm Fuarı binlerce kişi katıldı. Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Kadir Selvi'ninde hazır bulunduğu turizm ve ticaret fuarında Başiskele Belediyesi ve Başiskele Kaymakamlığı standında katılımcılara doğal ve kültürel zenginliklerin yanı sıra yöresel kıyafetler, turizm otelleri, tanıtım broşürleri, kitap ve dergilerle gelen misafirlere tanıtıldı. Standı gezmeye gelen misafirlere içinde İngilizce ve Türkçe anlatımlı turizm kitapçığı, broşürler, kalem, not defteri hediye edildi.

Reklam
Reklam

Fuar süresince Başiskele'den Türkiye'ye açılan Yuvacık Su fuar ziyaretçilerine ücretsiz olarak ikram edildi. Stantta bulunan hattat sanatçısı ise Başiskele'nin renkli görüntülerinin yer aldığı kartpostallara ziyaretçilerin isimlerini yazarak hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: