Başiskele Sahilinde Tasavvuf Rüzgarı

Başiskele Belediyesi’nin ramazan geceleri kaldığı yerden devam ediyor. Bu sene yoğun ve oldukça dolu bir...

Başiskele Belediyesi’nin ramazan geceleri kaldığı yerden devam ediyor. Bu sene yoğun ve oldukça dolu bir program hazırlayan Başiskele Belediyesi önceki akşam Kadir Gecesi özel programıyla Hafız Nebi Yaşar ile tasavvuf müziğinin sevilen ismi Süleyman Erkişi’yi konuk etti.

Başiskele sahilinde gerçekleşen programa Başiskele Belediye Başkan Yardımcıları Köksal Ayabakan, Abdullah Çuhacı, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aziz Kurt ile vatandaşlar katıldı. Hafız Nebi Yaşar, Kuran tilavetiyle Başiskelelilere adeta kuran ziyafeti çekti. Programın sonunda Başkan Yardımcısı Abdullah Çuhacı Hafız Nebi Yaşar’a çiçek ve plaket takdim etti.

Reklam
Reklam

İlerleşen saatlerde Tasavvuf Müziğinin ünlü ismi Süleyman Erkişi sahne aldı. İlahiler ve birbirinden güzel tasavvuf müziğinin seçme şarkılarını başarıyla seslendiren sanatçı, konser öncesi yaptığı konuşmada, “Böyle önemli akşamda bizi sizlerle buluşturan başta Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. Erkişi, çocuklar için kurulan oyun guruplarını da çok beğendiğini belirterek, “Başkanımız çocuklarımızı da düşünmüş” diyerek bir kez daha teşekkür etti. İlahilerle Başiskeleli vatandaşlara unutulmaz bir akşam yaşatan sanatçıya konserinin sonunda Başkan Yardımcısı Köksal Ayabakan, Başkan Hüseyin Ayaz adına katılımlarından dolayı teşekkür edip, plaket ve çiçek takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: