Başiskele, son meclisi 6 maddeyle tamamladı

Başiskele Belediyesi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısı Hüseyin Ayaz başkanlığında yapıldı.

Meclis üyelerinin hazır bulunduğu 2012 yılının son meclisinde 6 gündem maddesi yer aldı

Başiskele Belediyesi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda tüm madde ve raporlar meclis üyeleri tarafından dikkatle değerlendirildi. Buna göre gündemin ilk üç maddesi tek tek okunduktan sonra İmar Komisyonuna, beş ve altıncı maddelerinde yer alan ve meclis gündemine gelen İmar Komisyon Raporlarında ise süre uzatımına gidildi.

Gündemin dördüncü maddesindeki; Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 2013 yılı vergi ve harçlarla ilgili palan ve bütçe komisyonundan gelen maddeler ise oy birliğiyle kabul edildi. Başkan Ayaz, toplantının sonunda tüm meclis üyelerinin yeni yılını erkenden tebrik ederek, “ 2013 yılı hayırlara vesile olsun” dedi. Yeni yılın ilk meclis toplantısı ise 3 Ocak 2013 saat 11.00 olarak karara bağlandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz