Başiskele Vezirçiftliği Değişiyor

Başiskele Belediyesi Vezirçiftliği Mahallesi Ulucamii Caddesi ve Vezir Caddesinde başlattığı üstyapı yenileme ve aydınlatma çalışması...

Başiskele Belediyesi Vezirçiftliği Mahallesi Ulucamii Caddesi ve Vezir Caddesinde başlattığı üstyapı yenileme ve aydınlatma çalışması tamamlanarak elektrik hatları yerin altın alındı. Ayrıca Vezir Caddesiyle bağlantısı olan Bahar Sokak'ta yol genişletme çalışmasına başlayan ekipler genişletilen alanların perde beton duvarlarını da bitirerek mahalleye estetik bir güzellik kazandırdı.

Başiskele Belediyesi’nin bir süre önce başlattığı çalışmalar kapsamında Vezir Caddesi ve Ulucamii Caddesinde elektik hatları yerin altına alınarak ev ve işyerlerinin hatları da yeraltından çekildi. Cadde üzerinde bulunan elektrik direkleri kaldırılarak yerine aydınlatma direkleri monte edildi. Yapılan bu çalışma ile cadde görüntü kirliliğinden arındırılarak, güzel bir görüntüye kavuşturuldu.

Reklam
Reklam

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’da yapılan çalışma ile ilgili, “Vezirçiftliği Mahallesi’ndeki kötü görüntü arz eden elektrik direkleri ve kabloları yerin altına alınarak, görsel olarak estetik bir görüntü kazandırdık. Bu caddelerimiz kaldırımları, şık aydınlatması, üst yapısıyla ilçenin önemli bir noktasında yer alıyor. Yapılan bu hizmet komşularımıza hayırlı olsun” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: