Başiskele'de Ağaçlar Sulanıyor

Başiskele Belediyesi ağaçların sulama çalışmalarını bilinçli bir şekilde yaparak, ağaçların sağlıklı ve verimli kalmasına yardımcı...

Başiskele Belediyesi ağaçların sulama çalışmalarını bilinçli bir şekilde yaparak, ağaçların sağlıklı ve verimli kalmasına yardımcı oluyor.

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla başlattığı ağaç sulama çalışmalarını günlük olarak sabahın erken saatlerinde ve akşam saatlerinde yapıyor. Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ağaçlar ile ekilen çiçeklerin sıcaktan etkilenmemesi için günlük olarak su tankerleri ile sulandığını belirterek özellikle bir veya iki senelik ağaçların sulandığını söyledi.

Reklam
Reklam

Sabah ve akşam saatlerinde park ve bahçeler ile yol güzergahındaki ağaçları su tankerleriyle sulayan ekipler her gün 100 ton su kullanılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: