Başiskele'de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Başiskele Belediyesi ekipleri ilçenin birçok noktasında yeni projeleri hayata geçirmek için çalışma yapıyor. Ekipler yaz...

Başiskele Belediyesi ekipleri ilçenin birçok noktasında yeni projeleri hayata geçirmek için çalışma yapıyor. Ekipler yaz sıcağına aldırış etmeden programa alınan cadde ve sokaklar asfaltlanıyor. Asfaltlama çalışması tamamlanan yerlerin yol çizgileri trafiğin daha sağlıklı işleyebilmesi ve kazalara engel olmak için çiziliyor.

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Başiskele’de programa alınan cadde ve sokaklarda asfaltlama ve yol yenileme çalışmalarını tamamlamak için yoğun mesai harcıyor. Çalışmaların sadece merkezlerde değil alt yapısı tamamlanan bütün cadde ve sokaklarda yapıldığını söyleyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Başiskele’de yoğun bir asfaltlama sezonu yaşayacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Çalışmalar kapsamında 700 metre uzunluğundaki Hürler Caddesi, Kılıçarslan Mahallesi Nüshetiye Caddesi’nin bir bölümü ve Döngel Mahallesi Kocatepe Caddesi’nde asfaltlama çalışması yapıldı. Döngel Mahallesi Kocatepe Caddesi’nde meydan düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışması yapıldı. Dekoratif süs havuzlu saat kulesi tamamlanan ve çevre düzenlemesi yapılan Kocatepe Cadde’sinde incelemelerde bulunan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz mahalle sakinleriyle sohbet ederek meydanın açılışının iftar programıyla yapılacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: