Başiskele'de Atık Pil Toplayan Okullara Ödül Verildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı öncülüğünde kısa adı TAP olan Taşınabilir...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı öncülüğünde kısa adı TAP olan Taşınabilir Pil Üreticileri ve Tüketicileri Derneği ile Başiskele Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü desteğinde Başiskele genelinde gerçekleşen atık pil toplama yarışmasında dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Başiskele Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen programa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Atık Pil Yönetimi Şube Müdürlüğü’nde Sema Tavşan, Özcan Ersoylu ve Emin Durmuş ile Başiskele Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden Çevre Mühendisleri Şebnem Erbayri, Ahu Uğurlu ile okul müdürleri katıldı. Bu yıl ilçe genelinde tüm okulları kapsayan yarışmaya ilgi oldukça fazlaydı.

Reklam
Reklam

Yoğun ilgi gören yarışmada gençlerin çevreye duyarlılığı ve hassasiyeti gözler önüne serildi. Açılış konuşmasında Sema Tavşan, bu ödüllerin Büyükşehir Belediyesi ve TAP derneği işbirliğinde verildiğine dikkat çekerek tüm okullara katılımlarından dolayı teşekkür etti. Yarışmada; Yeşilkent İlk ve Orta Okulu birinci, Özel Erkul Anadolu Lisesi ikinci ve Bahçecik İlk Okulu ise üçüncü olup ödülünü protokol tarafından aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: