Başiskele’de Estetik Cepheye Teşekkür Belgesi

Başiskele Belediyesi’nin ‘Güzel Evim-Güzel Kentim’ projesi tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Estetik...

Başiskele Belediyesi’nin ‘Güzel Evim-Güzel Kentim’ projesi tüm hızıyla devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Estetik Kuruluyla birlikte yürütülen çalışma kapsamında, Başiskele sınırları içinde D-130 karayoluna cephesi bulunan ve projeye katılan binalara, kente estetik güzellik kattığı için Başiskele Belediyesi tarafından teşekkür belgesi verildi.

Bu projeyi yürüten Başiskele Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Kent Estetik Birimi sorumlusu mimar Burcu Tan ile Hatice Feyza Cinanoğlu, önceki gün Bursa Caddesi’nde 57 No’lu ada 9. No’lu Parselde bulunan köşem fırının sahibi Oğuzhan Kurnaza ile D-130 Karayolu üzerinde bulunan yapı sahibi Can Yıldırım’ı ziyaret ederek, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz adına bir teşekkür plaketi takdim etti.

Reklam
Reklam

Başiskele Belediyesi cephe iyileştirme ve boyama kampanyası kapsamında ünlü boya firması Polisan ile bir anlaşma yaparak dış cephesini yenilemek isteyenler vatandaşlara yüzde 50 indirimle boya alma imkanı sağlıyor. Proje diğer yapı sahiplerine de anlatılarak bu sayının artması hedefleniyor. Başiskele Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Kent Estetik Birimi daha önce de projeye katılan kat maliklerine bu teşekkür belgelerini vermişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: