Başiskele’de hizmet aksamadı

Başiskele Belediyesi, kar yağışından etkilenmeden tüm birimlerini aktif olarak çalıştırdı.

Kara kışa hazırlıklı olan Başiskele Belediyesi’nde adeta teyakkuzda olan tüm ekipler, vatandaşların her işlemlerini aksatmadan sürdürdü.

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Mezarlık İşleri Birimi kar yağışının yoğun olduğu 3 günde 5 defin işlemini titizlikle gerçekleştirdi. Yine Kültür Müdürlüğü bünyesinde bulunan Halil İbrahim Sofrası Aşevi ise soğuk kış günlerinde yoğun çalışarak ihtiyaç sahibi 70 eve sıcak yemek sevisini aksatmandan ulaştırdı.

Vatandaşının her zaman yanında olan Başiskele Belediyesi; Bu hizmetiyle tam not alırken, kış koşullarından etkilenmediğini de gösterdi. Başiskele Belediyesi’nde tüm ekipler ayın tempo ile çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan bu hizmetler ise vatandaşın her koşulda mağdur olmaması için gerçekleştiriliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz