Başiskele'de İftar Öncesi 3 Açılış

Başiskele Belediyesi’nin Yeniköy Merkez Mahallesi’ne yaptığı Medeniyet Parkı-Medeniyet Caddesi duble yolu ile ‘Termal Şehri Başiskele’...

Başiskele Belediyesi’nin Yeniköy Merkez Mahallesi’ne yaptığı Medeniyet Parkı-Medeniyet Caddesi duble yolu ile ‘Termal Şehri Başiskele’ yazılı özel süs havuzu, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün’ün katılımıyla iftar öncesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kurdele kesimi öncesi bir konuşma yapan Başkan Hüseyin Ayaz, “Belediye başkanı olmadan önce sarı çizmelerimle buraya geldiğimde çamur içinde geçilecek yolu yoktu. O gün hayal olarak konuştuklarımızı bugün hayata geçirmiş olmanın sevincini yaşıyoruz. Belediyecilik kişinin evladı gibidir. Her adımı, her gelişimini görüyorsunuz. Allah razı olsun o günden bugüne komşularımız bizi yalnız bırakmadı, sabretti. Bugün ise beş yıldızlı otelimiz burada. 112 acil istasyonu burada. 40 metre bulvar yolu, oyun alanları hepsi burada. Ama komşularım daha iyisini hak ediyor” dedi.

Reklam
Reklam

Samimi görüntülerin yaşandığı akşamda Başkan Ayaz, gecenin yemek sponsorluğunu üstlenen teşekkür Özka Kauçuk Sanayi yöneticisi İrfan Kanık’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz