Başiskele'de Son Teknoloji İş Makineleri Hizmet Veriyor

Gelişen teknolojiyi yakından takip eden Başiskele Belediyesi iş makineleri parkına yeni performansı yüksek modern makineler...

Gelişen teknolojiyi yakından takip eden Başiskele Belediyesi iş makineleri parkına yeni performansı yüksek modern makineler eklemeye devam ediyor. Belediyenin hizmet gücünün arttırılması konusunda sürekli kendisini yenileyerek çalışan Fen İşleri Müdürlüğü "Yol Medeniyettir" sloganıyla ilçenin birçok noktasında çalışmalarını sürdürüyor. Bu süreçte hizmetler için Belediye'ye kazandırılan yeni iş makineleri ve araç gereçler çalışma temposunda önemli rol oynuyor.

Hızla gelişen ve tercih edilen Başiskele'de vatandaşlara daha iyi ve daha hızlı hizmet verebilmek için Başiskele Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor. 4 yılda yoğun bir çalışma dönemi geçiren Başiskele Belediyesi yüksek temposunu her geçen gün arttırarak hizmetlerine devam ediyor. Bu hizmetlerde önemli katkısı olan iş makinalarını ise çağın gereklerine uygun olarak yeniliyor.

Reklam
Reklam

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın talimatıyla son olarak Fen İşleri Müdürlüğü'ne 3 adet son model güçlü ve konforlu iş makinesi alındı. Kocaeli'de ilk olarak tamamen joystick kollarla kumanda edilen 2 greyder Başiskele yollarında hizmet vermeye başladı. Kocaeli'de ilk olarak direksiyonu bulunmayan son model ve güçlü 2 greyder uzman personel tarafından kullanılıyor. Belediyeye kazandırılan yeni iş makineleri ve araç gereçlerin çalışma temposunda önemli bir rol oynadığını belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz "Vatandaşlarımıza daha iyi, daha kaliteli, daha güzel hizmet sunabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: