Başiskele'de Yaz Hazırlığı

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin dönemsel olarak belirli aralıklarla gerçekleştirdiği bakım çalışmalarıyla parklarda...

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin dönemsel olarak belirli aralıklarla gerçekleştirdiği bakım çalışmalarıyla parklarda kuruyan bitkilerin yerine yenileri dikilirken, oyun gruplarının eskiyen parçaları yenileriyle değiştirilerek onarımları yapılıyor.

Başiskele halkının gece ve gündüz güvenle ve rahatlıkla kullanabilecekleri modern, güvenli parklar yapan Başiskele Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde yapılan bu parkların bakım ve onarım çalışmalarını da düzenli olarak takip ederek belirli periyotlarda kontrollerini yapıyor.

Reklam
Reklam

Park zeminleri, çitlerin onarımı, bank ve masaların tamiri, oyun gruplarının tamiri ve boyamasını yapan Başiskele Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kış aylarında kullanılmayan sulama sistemlerinin ve havuzların bakım, onarım ve temizliğini de yapıyor. Ayrıca ilçede bulunan çeşmelerin muslukları ve su giderleride kontrol ediliyor.

Parklardaki yeşil alanların devamlılığını sürdürebilmek için bitki ve ağaçlarında bakımlarını yapan ekipler parkları yaz aylarına hazırlıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz