Başiskele'deki Mezarlıklar Bakımda

Başiskele Belediyesi mezarlıkların gelecek yıllarda daha yeşil olması, daha iyi bir görünüme kavuşması için uygun...

Başiskele Belediyesi mezarlıkların gelecek yıllarda daha yeşil olması, daha iyi bir görünüme kavuşması için uygun ve boş alanları ağaçlandırıyor. Mezarlıklara değişik türlerden ve özellikle tüplenmiş Toros Servi fidesi dikiliyor.

Başiskele Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Mezarlık İşleri Birimi defin işlemlerinin olmadığı günlerde Mezarlıkların temizlik, bakım ve ağaç dikim işlemlerini yapıyor. Mezarlık birimi çalışanları yeni oluşturulan mezarlık alanlarında düzenli defin yapılabilmesi için peyzaj ve düzenleme çalışması da yapıyor. Başiskele'de bulunan 75 mezarlığın düzenli olarak bakımlarını yapan ekipler geçen yıl 2 bin adet servi ağacını toprakla buluşturmuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz