Başiskeleli Çocuklar Yaz Tatilini Havuzda Geçirecek

Başiskele Belediyesi'nin Yaz Spor Okulları, bu yılda bir çok öğrenciyi usta yüzücü yapacak. Bu yıl...

Başiskele Belediyesi'nin Yaz Spor Okulları, bu yılda bir çok öğrenciyi usta yüzücü yapacak. Bu yıl ikincisi düzenlenen ve iki ay sürecek etkinliklerde 7 ve 14 yaş arasındaki çocuklar yaz tatilini yine okul bahçelerinde havuzlarda geçirecek. Bu yıl 10 okul bahçesine portatif yüzme havuzları kuruluyor.

Öğrencilerin eğlenceli bir yaz tatili geçirmelerine olanak sağlayan Başiskele Belediyesi bu yılda Yaz spor etkinlikleri kapsamında 7-14 yaş arası çocuklara ücretsiz yüzme kursu düzenliyor. Usta eğitmenler tarafından yetiştirilecek öğrenciler yine tatil sevincini havuz keyfiyle ikiye katlayacak. Öğrenciler ayrıca masa tenisi, trambolin, ve şisme oyun gruplarından da gün boyu faydalanabilecekler.

Reklam
Reklam

Ücretsiz Yaz Spor Etkinlikleri kapsamında yüzme eğitimlerine katılmak isteyen 7-14 yaş arası çocuklar kayıtlarını 2 Temmuz itibariyle okullarda bulunan irtibat noktalarına yaptırabilecekler. Geçen yıl düzenlenen yüzme eğitimlerinde 2 bin 66 kişi kayıt yaptırarak yüzme öğrenmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz