Başiskele'nin En Büyük Parkı Tamamlandı

Kısa süre içerisinde birçok projeyi tamamlayarak Başiskele halkının hizmetine sunan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz...

Kısa süre içerisinde birçok projeyi tamamlayarak Başiskele halkının hizmetine sunan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz içerisinde birçok donatının bulunduğu parkları vatandaşların ve çocukların hizmetine sunmaya devam ediyor. Bir süre önce yapımına başlanan Başiskele’nin en büyük parklarından olan Serdar Mahallesi Parkının yapımı tamamlandı.

Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Projelerinin yanı sıra sosyal projeleri ile de Başiskele’ye yeni bir çehre kazandıran Başiskele Belediyesi, parklara büyük önem veriyor. Başiskele Belediyesi bir yandan yeni parkların yapımına devam ederken diğer yandan da parkların revize çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Yeni yapılan parklar çocukların yanı sıra yaşlılara da hem spor yapma hem de dinlenme imkânı sağlıyor. Başiskele Belediyesi bir süre önce yapımına başladığı 5 bin 300 metrekarelik alanıyla Başiskele’nin en büyük parkı konumundaki Serdar Mahallesi Parkındaki çalışmalarını tamamladı.

Parka 3 potalı basketbol sahası, 9 adet barbekü, 6 adet kameriye, 2 mini şelale, kuru süs havuzu, fitness aletleri ve çocuk oyun grupları monte edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: