Başiskele'nin İki Yakası Bir Arada

Başiskele Belediyesi tarafından Atakent Mahallesi Atayurt Caddesi'yle Zübeyde Hanım Caddesi’nin kesiştiği noktadan Karşıyaka Mahallesi’ne inşa...

Başiskele Belediyesi tarafından Atakent Mahallesi Atayurt Caddesi'yle Zübeyde Hanım Caddesi’nin kesiştiği noktadan Karşıyaka Mahallesi’ne inşa edilen üst geçit yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Başiskele’nin D-130 Karayolu üzerindeki bu ilk yaya üst geçici olma özeliği taşıyan çalışma, deyim yerindeyse Başiskele’nin iki yakası bir araya gelecek.

Üst geçit sayesinde Gölcük istikametinden ve İzmit İstikametinden toplu taşıma araçlarıyla gelen Başiskeleliler hem zamandan kazanacak hem de güvenli bir şekilde D-130 karayolundan karşıya geçebilecek. Özellikle Başiskele Sahili'ne bu üst geçitle vatandaşlar rahatlıkla ulaşabilecek.

Reklam
Reklam

Yaptığı yatırımlarla geleceğin Başiskelesini planlayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, şu bilgileri aktardı: “İmalatı hızla devam eden bu üst geçit çelik yapıdan olup, yerden yüksekliği de 6 metre olacak. Bu üst geçit ile Bu bölge halkı Karşıyaka’ya rahatlıkla geçerek, sahile ve ileride yapılması planlanan alışveriş merkezine de bir köprü olacak.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: