Başiskele’ye 2 modern park daha

Başiskele Belediyesi ilçe genelinde yaptığı çalışmalarla yaşam alanlarını genişletmeye devam ediyor.

Başiskele Belediyesi ilçe genelinde yaptığı çalışmalarla yaşam alanlarını genişletmeye devam ediyor. Her ay bir parkı ilçeye kazandıran Başiskele Belediyesi, 2 yeni büyük parkın yapımına daha başladı.

Başiskele Belediyesi, çocukların daha sağlıklı, sosyal ve sportif alanlarda yetişebilmesi için yoğun gayret gösteriyor. Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'ın talimatıyla modern ve güvenli park alanları oluşturmaya devam eden ekipler, çalışmalar kapsamında çocukların olduğu kadar büyüklerin de ilgisini çeken hem sayı, hem de nitelik olarak daha çevreci, daha fonksiyonel ve daha güvenli çocuk oyun alanları oluşturuyor.

Reklam
Reklam

Özellikle polietilen malzeme ağırlıklı olarak kullanılan bu yeni çocuk oyun grupları şık renkleriyle dikkat çekiyor. Öte yandan vatandaşların spor yapabilmesi için parklara yerleştirilen açık alan spor aletleri her yaşa hitap ediyor. Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 2011 yılında yapılması planlanan parklar teker teker tamamlanarak hizmete giriyor. Ortalama her ay bir parkı Başiskelelilere kazandıran ekipler, şimdi iki parkın daha yapımına başladı.

Yeniköy Merkez Mahallesi Medeniyet Caddesi’nde toplam 2100 metrekarelik alan üzerinde çalışmalarına başlayan ekipler, 375 m2 futbol sahası, 120 metre yürüyüş yolu, 4 adet süs havuzu, 81 m2 çocuk oyun alanı, 60 m2 sağlıklı yaşam alanı ve 2 adet çeşme yapacak. İkinci park çalışmasına Ilıca Caddesi’nde başlayan ekipler burada da 1572 m2 alanı değerlendirerek park içersine; 2 adet çocuk oyun gurubu, çok amaçlı spor sahası, oturma grupları, piknik masaları, kameriyeler, fitness aletleri ve 210 m2 yürüyüş yolu yapacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz