Başiskele'ye İki Yeni Sosyal Alan

Başiskele Belediyesi Başiskele'yi güzelleştirmeye vatandaşlarına bakımlı , çocuklara güvenli ve sosyal alanlarlar sunmaya devam...

Başiskele Belediyesi Başiskele'yi güzelleştirmeye vatandaşlarına bakımlı , çocuklara güvenli ve sosyal alanlarlar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren ekipler Barbaros Mahallesi ve Döngel Merkez Parkının yapımına devam ediyor.

Başiskele Belediyesi Mahallelerde mahalle sakinlerinin dinlenebilecekleri sosyal alanlar, çocuklara güvenle oyun oynayabilecekleri çocuk parkları oluşturmaya devam ediyor. Yeni park ve sosyal alanların sayısı Başiskele'de gün geçtikçe artıyor. Mevcut parkların bakım ve onarımını düzenli olarak yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bazı küçük parkların etrafını ahşap çitlerle çevirdi. Parklara oturma grupları, kameriyeler, basketbol ve futbol sahaları, çocuk oyun alanları gibi herkesin kullanabileceği fonksiyonel donatılar monte ediliyor.

Reklam
Reklam

Bir süre önce Döngel Mahallesi Kocatepe Caddesi'nde toplam 3 bin 650 m2 araziye yeni bir sosyal alan yapmak için çalışmalarına başlayan ekipler araziyi şekillendirmeye başladı. Döngel Mahallesi Kocatepe Caddesi Çisem Sokak ve Çisil Sokakların ortasında kalan toplam 3 bin 650 m2 araziye yeni bir sosyal alan yapıyor. Kafe, şelale, oyun grubu, futbol sahası olacak yeni parkta çalışmalar kısa sürede tamamlanacak.

Barbaros Mahallesi Çalık Sokak üzerinde 2 bin 555 metre kare alan üzerine sosyal donatılarıyla park yapımına başlayan Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Başiskele'de park alanlarının içerisine yapılan en büyük futbol sahasını burada inşa ediyor. 50x25 halı saha, halı saha için tribün, oyun grupları, piknik masaları, oturma bankları ve spor aletlerinin yer alacağı kapalı bir alan yapılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz