Başiskele´ye Yeni Yollar

Başiskele Belediyesi, yeni imar yollarının açılması çalışmalarının yanı sıra çeşitli nedenlerle bozulan yolların yeniden yapım...

Başiskele Belediyesi, yeni imar yollarının açılması çalışmalarının yanı sıra çeşitli nedenlerle bozulan yolların yeniden yapım çalışmalarını da sürdürüyor.

Bozulan yollarda ulaşımın daha sağlıklı hale getirilmesi amacıyla Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Mahmutpaşa Mahallesi ve Yaylacık Mahallesi'ne sınır olan Fakülte Caddesi'nin 800 metrelik bölümün asfaltı kaldırıldı. Kartonsan Fabrikası'nın yanında bulunan servis araçları ve ağır tonajlı kamyonların kullandığı güzergahta deforme olan zeminde yapılacak iyileştirme çalışmalarının ardından yol asfaltla kaplanacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Seymen mahallesi Evrim sokak, Kuşkonmaz sokak, Bahtiyarlar sokak, Taşlık sokak ve Emin Kahya sokakta imar yollarının açılışın yapan ekipler yolları 7 metre ile 10 metre arsında genişliğe çıkardı. Gazanfer Bilge caddesi ve Hürriyet caddesiyle bağlantısı olan yollar dolgu malzemesiyle sağlamlaştırılıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz