'Başka üniversitelerin fakülte açması Adana için yararlı olur'

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Adana’ya fakülte açmasının hem kent,...

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin Adana’ya fakülte açmasının hem kent, hem de üniversite açısından büyük yararları olacağını söyledi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Adana ve Doğu Akdeniz Bölgesi İletişim Temsilcisi Mehmet Emin Yetkinlioğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti. Adana’ya seminer için gelen İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sinan Bayındır, Seyhan Milli Eğitim Müdürlüğü Rehberlik Araştırma Müdürü Tahsil Etike ve Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nde görevli Komiser Semih Yıldız ile birlikte Aldırmaz’ı ziyaret eden Yetkinlioğlu, “Sayın Başkanımız bir süre önce üniversitemizin konuğu olarak İstanbul’a gelmiş ve Aydın Üniversitesi’nde konuşmacı olmuştu. Umarız memnun kalmıştır. Üniversitemiz ve belediyemiz arasında iyi ilişkiler kurulmasından mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, İstanbul Aydın Üniversitesi’nin ciddi bir eğitim kurumu olduğuna dikkat çekti. Bölgenin böylesine önemli eğitim kurumlarına ihtiyacı olduğunu ifade eden Aldırmaz, “İnşallah İstanbul Aydın Üniversitesi’nin bir ayağı da burada olur. Adana’da bölümler açarlar. Çünkü Adana Türkiye’nin Ortadoğu’ya açılan penceresi. İstanbul’un özellikleri var ama Adana’nın kendine göre avantajları var. Adana genç bir nüfusa sahip.” şeklinde konuştu.

Ziyarette Yrd. Doç. Dr. Sinan Bayındır Aldırmaz’a çinili vazo; Aldırmaz da konuklara Çukurova’nın tarihi ve doğal envanterinin yer aldığı 'Çukurova’da Doğa ve Tarih' adlı kitabı hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: