Başkale'de 11 Bin 500 Kaçak Elbise Ve Yastık Kılıfı Ele Geçirildi

VAN (İHA) Van'ın Başkale ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir araçta yapılan aramada, yurt dışından gelen...

VAN (İHA) Van'ın Başkale ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir araçta yapılan aramada, yurt dışından gelen ve kaçak olduğunu değerlendirilen 11 bin 500 adet bayan elbisesi ile yastık kılıfı ele geçirildi, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Başkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bebleşin jandarma asayiş yol kontrol noktasında 30 HA 830 plakalı F.S. yönetimindeki kamyonette arama yaptılar. Aramalarda, yurda yasa dışı yollardan getirilen ve kaçak olduğu değerlendirilen 11 bin adet bayan elbisesi ile 500 adet yastık kılıfı ele geçirildi. Olayla ilgili araç sürücüsü F.S. ile yanında bulunan Ş.S.'nin gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturmaların devam ettiği belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: