Başkale’de Kaçak Sigara Operasyonu

Van İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, yapılan çalışmalar neticesinde Başkale ilçesinde bir araçta 124 bin paket...

Van İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, yapılan çalışmalar neticesinde Başkale ilçesinde bir araçta 124 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre, jandarma ekiplerinin Başkale ilçesi Yolmaçayır köyünde icra ettikleri önleyici kolluk devriyesi esnasında M. S. isimli şahsa ait araçta adli makamlardan alınan arama kararına istinaden arama yapıldı. Yapılan aramalarda araçta 124 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, araç sürücüsü de gözaltına alındı. Başkale Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile ele geçirilen sigaralara ve olayda kullanılan araca el konulurken, başlatılan soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği ifade edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: