Başkale'de Öğrencilere Yemek Verildi

Başkale ilçesine bağlı Albayrak Köyü İlköğretim Okulu'nda başarılı 10 öğrenciye yemek verildi.

Başkale ilçesine bağlı Albayrak Köyü İlköğretim Okulu'nda başarılı 10 öğrenciye yemek verildi.

Kaymakam Murat Büyükköse, öğrencilerle yemekte bir araya geldi. Öğrencileri tebrik eden Büyükköse, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Büyükköse, "Sizler geleceğimizsiniz. Bu günlerin kıymetini iyiyi bilin. Okula giderek derslerinize iyi çalışın. İlerde ailenize, milletimize vatanımıza ve toplumumuza faydalı insanlar olun" dedi.

Okul müdürü Hüseyin Akboğa, ailelerin çocuklarını okula düzenli göndermelerini sağlayarak, devamsızlığı azaltmayı hedeflediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Günlük eğitmen panosuna bakarak, öğrencilerin motivasyonunu sağladıklarını ifade eden Akboğa, "Bu kampanyayla okulumuzda başarılı olan 10 öğrenciye yemek verdik. Bundan sonra başarılı öğrencileri, il merkezinde sinemaya götürecek ve onları gezdireceğiz. Hala Albayrak köyünden Başkale'ye gitmeyen öğrencilerimiz var" diye konuştu.

Muhabir: Zafer Tayfur / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: