Başkale'de Uyuşturucu Ve Mühimmat Ele Geçirildi

Başkale'de düzenlenen operasyonda, 73 kilo 862 gram toz esrar, 2 kaleşnikof piyade tüfeği, 2 el bombası ile çok sayıda mühimmat

Başkale'de düzenlenen operasyonda, 73 kilo 862 gram toz esrar, 2 kaleşnikof piyade tüfeği, 2 el bombası ile çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Alınan bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çaldıran ve Esenyamaç köyleri arasındaki Dımdere mevkisindeki bir mağarada arama yaptı.

Narkotik dedektör köpeği 'Ekim'in de katılımıyla gerçekleşen aramada, mağara yakınlarında toprağa gömülü çuvallar içerisinde 2 kaleşnikof piyade tüfeği, 2 el bombası ve 135 adet mermi bulundu. Mağarada ise 3 çuval içerisinde 73 kilo 862 gram toz esrar ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Muhabir: Zafer Tayfur / Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz