Başkale'deki Trafik Kazasının Ardından

Van'ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan 8 askerden 3’ü...

Van'ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan 8 askerden 3’ü daha Van’a getirildi.

Edinilen bilgiye, bugün saat 10.30 sıralarında Başkale ilçesine 35 kilometre uzaklıkta bulunan Kızılca köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yaralanan 8 askerden 3'ü askeri helikopterle Van’a sevk edilmişti. Başkale Devlet Hastanesi'ne kaldırılan diğer yaralılardan 3'ü daha ambulanslarla Van’a sevk edildi. Durumları diğerlerinden biraz daha iyi olan 3 yaralı asker, İl Sağlık Müdürlüğü’ne ait ambulanslarla Yüzüncü Yıl Üniversitesi Prof. Dr. Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne getirilerek tedavi altına alındı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: