Başkaleli Mükelleflerden Mal Müdürlüğü'ne Tepki

VAN (AA) - Başkale ilçesindeki mükellefler, Mal Müdürlüğü'ndeki memur sıkıntısı nedeniyle işlemlerin zamanında yapılmadığını ileri sürdü.

Başkale ilçesindeki mükellefler, Mal Müdürlüğü'ndeki memur sıkıntısı nedeniyle işlemlerin zamanında yapılmadığını ileri sürdü. Kurumda görev yapan personel sayısının çok az olduğunu, bu nedenle en sıradan işlem için bile saatlerce sıra beklemek zorunda kaldıklarını iddia eden mükellefler, kuruma yeni personellerin atanması gerektiğini belirtti. İşlemlerini zamanında yapamadığı için sıkıntı yaşadığını belirten mükelleflerden Kerem Karaman, 3 bine yakın mükellefe hizmet veren Mal Müdürlüğünde personellerin çok yetersiz kaldığını savundu. Kurumda görev yapan personellerin özverili çalıştığını ancak memur sayısının yetersiz olduğunu dile getiren Karaman, "Personeller işleri yetiştiremiyorlar bu da mağdur olmamıza neden oluyor. Maliyedeki işlerimizi yapabilmek için bazen saatlerce bekliyoruz. Yetkililerin bunu göz önüne alarak personel sayısını artırması gerekir" dedi. Yaşanan sıkıntı üzerine açıklama yapan Van Defterdarı Mehmet Durusoy ise haziran sonuna kadar KPSS'den gelecek personelden Başkale'ye atama yapılacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: