Başkan A. Mümtaz Çoban'dan 23 Nisan Kutlama Mesajı

Bitlis'in Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir...

Bitlis'in Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanı A.Mümtaz Çoban yaptığı açıklamada, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluşunun 93. Yıldönümünü nedeniyle, tüm vatandaşların ve geleceğin teminatı olan çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik etti. Başkan Çoban; TBMM, bugün de demokrasinin, bağımsızlığın, devletin ülkesi ve milleti ile birlik ve beraberliğinin, aydınlık yarınlarımızın sarsılmaz güvencesi olduğunu belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı ve millet egemenliğinin ilan edildiği 23 Nisan 1920, Türk tarihinin dönüm noktalarından biridir. Egemenliğin sembolü olan TBMM’nin açıldığı gün, tüm dünya çocuklarına armağan edilen tek çocuk bayramıdır. Bu Bayramın ilçemiz, ülkemiz ve tüm dünya çocuklarına sevgi getirmesini diler, çocuklarımızın her türlü olumsuzluktan uzak, sevgi ve güven dolu bir ortamda yetiştirilmesi noktasında, hepimize düşen sorumluluğun bilinci ile tüm dünya çocuklarının "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: