Başkan Ak, Cuma Buluşmalarına Ara Vermiyor

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, göreve geldiği günden bu yana her hafta Cuma günü farklı...

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, göreve geldiği günden bu yana her hafta Cuma günü farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Cuma buluşmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, üç yıldır her hafta cuma günü farklı bir mahallede bulunan camiye giderek vatandaşlarla buluşuyor. Cuma namazı sonrası vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ak, vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinliyor. Vatandaşlarla birlikte mahalleri gezen Başkan Ak,esnafı da unutmayarak işyerlerinde ziyaret ediyor.

Reklam
Reklam

Başkan Mustafa Ak, bu hafta cuma namazının ardından Aktepe Mahallesi'ndeki vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Başkan Ak, mahallede bulunan çocuklara da oyuncak hediye etti. Aktepe Mahallesi'nde devam eden asfaltlama ve altyapı çalışmalarını da inceleyen Başkan Ak, ekiplerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Aktepe Mahalle Muhtarı Ömer Küm de mahalle halkı adına yapılan çalışmalar nedeniyle Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti. Muhtar Ömer Küm, teşekkür için mahallelerine teşekkür pankartı astırdıklarını söyledi. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Aktepe Mahallesi'ndeki incelemelerin ardından Keçiören'de hizmete giren gross marketin açılışına katıldı. Marketin açılışını Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile birlikte yapan Başkan Ak, işletmenin Keçiören'e ve Ankara'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılış programının ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e Keçiören'de yapılan çalışma ve projelerle ilgili bilgi verdi. Göreve geldikleri günden bu yana cuma buluşmalarını ara vermeden sürdürdüklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, katılımcı belediyeciliği önemsediklerine dikkat çekti. Vatandaşlarla bir araya gelerek onların her türlü taleplerini ve sıkıntılarını dinlediklerini aktaran Başkan Ak, "Cuma buluşmaları kapsamında her hafta farklı bir camiye giderek farklı mahallelerde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Buradaki mahalle sakinleriyle mahallelerimizin sorun ve sıkıntılarını yerinde görerek anında müdahale ediyoruz. Devam eden çalışmaları da birlikte denetliyor onların taleplerini dikkate alıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: