Başkan Ak, Vatandaşlarla Bayramlaştı

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşlarla bir araya...

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ak, huzurevindeki yaşlıları da unutmadı.

Kalaba etkinlik alanındaki programa binlerce Keçiörenli katıldı. Bayramlaşma programında Başkan Ak, misafirlerine çikolata ve kolonya ikram ederek çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Keçiören’de bayram coşkusunun ve sıcaklığının hep birlikte yaşandığını belirten Başkan Ak, bayramlarda birlik ve beraberlik duygusunun doruğa çıktığına dikkat çekti. Bayramların, insanları bir araya getiren ve manevi değeri büyük günler olduğunu ifade eden Başkan Ak, “Bayramlar, insanları aynı düşünce ve duygularda buluşturan, birlik ve beraberliği sağlayan özel günler. Keçiören’de de en güzel şekilde genciyle, yaşlısıyla, çocuğuyla toplumun tüm kesimleriyle huzurlu ve coşkulu bayram geçiriyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Ramazan’da yaşanan güzelliklerin sürekli olmasını temenni eden Başkan Ak, “Suriye, Somali ve Arakan Müslümanları başta olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarındaki kardeşlerimizin yaşadığı sıkıntı ve acıların da bir an önce sona ermesini, onların da bayramı bayram tadında yaşamalarını arzuluyoruz. Büyük ülke olmanın en güzel örneğini sergileyerek zor durumda olan kardeşlerimize yardım ediyor ve el uzatıyoruz. Keçiören Belediyesi olarak bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Ramazan Etkinlikleri ile Keçiören’de kardeşliğin ruhuna uygun, Ramazan’ın güzellikleriyle coşkulu bir Ramazan geçirdik. Dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan kardeşlerimizi burada ağırladık. Anadolu’nun farklı şehirlerinin güzelliklerini ve dünya ülkelerini burada buluşturduk. Paylaşım iftarlarımızda yetimlerimizle, yaşlılarımızla, şehit ve gazi ailelerimizle bir araya geldik. Hemşehri iftarlarımızda hemşehri dernek ve federasyonlarıyla buluştuk. Mahalle iftarlarımızda binlerce Keçiörenliyle aynı sofralarda iftar yaptık. Bu güzelliklerin bundan sonra da devam etmesini temenni ediyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Başkan Ak, bayramlaşma programının ardından Keçiören’deki bir taksi durağını ziyaret ederek taksici esnafıyla bayramlaştı. Başkan Ak, bayramın ilk gününde yaşlıları da unutmayarak huzurevini ziyaret etti. Keçiören Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret ederek bayramlarını kutlayan Başkan Ak, yaşlılara hediyeler vererek onlarla yakından ilgilendi. Bayramda ziyaretçi bekleyen yaşlılar, Başkan Ak’ın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: