Başkan Ak Ve Meclis Üyeleri Projeleri Inceledi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve belediye meclis üyeleri, belediye tarafından yapımı devam eden ve...

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve belediye meclis üyeleri, belediye tarafından yapımı devam eden ve tamamlanan projeler ile tesisleri gezerek çalışmaları inceledi. Çalışmaları yerinde inceleyen meclis üyelerine projelerle ve tesislerle ilgili detaylı bilgiler verildi.

Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte Mevlana Kültür Kongre ve Spor Merkezi’ni gezen belediye meclis üyeleri, merkez hakkında bilgiler aldı. Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Atapark Mahallesi’nde yapımı devam eden merkezde belediye hizmet birimlerinin yer alacağını ve bu alanın vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağını söyledi. Meclis üyeleri ile birlikte merkez içerisindeki eğitim sınıflarını gezen Başkan Ak, merkezde bulunacak yarı olimpik yüzme havuzu ile spor ve kondisyon merkezinin vatandaşlara geniş bir sportif aktivite hizmeti sunacağını belirtti. Başkan Ak, 600 kişilik çok amaçlı salon ve diğer kısımlarla merkezin her türlü organizasyona ev sahipliği yapacağı bilgisini verdi.

Reklam
Reklam

Mevlana Kültür Kongre ve Spor Merkezi’nin ardından Çiçekli Mahallesi’ne gelen Başkan Ak ve meclis üyeleri, açılışı yapılacak olan muhtarlık binası, pazar yeri ve İsa Yusuf Alptekin Parkı’nı gezerek mahalle sakinleri ile bir süre sohbet etti. Belediye meclis üyeleri, gezi kapsamında Keçiören’in farklı mahallelerinde devam eden ve tamamlanan asfaltlama, kaldırım yapımı, yeni yol açma ve merdiven yapımı gibi farklı çalışmaları da inceleyerek gözlemlerde bulundu. Daha sonra Keçiören Belediyesi tarafından yapılan ve hizmet vermeye başlayan Yonca Yaşam Merkezi’ni gezen meclis üyeleri, yetkililerden merkezdeki faaliyetler hakkında bilgi aldı. Merkez bünyesindeki Hanımeli ve Beylerbeyi lokalleri ile Şehzade Gençlik Merkezi’ni gezen meclis üyeleri, merkeze üye vatandaşların çalışmalarını da yerinde görme imkanı buldu.

Keçiören Belediyesi tarafından yapımı hızla devam eden Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi inşaatını gezen meclis üyeleri, yapımı devam eden Çaldıran Zümrüt Yaşam Alanı’ndaki çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Aşık Veysel Parkı’ndaki renovasyon çalışmaları ile park içerisine yapılan sosyal tesisi gezen meclis üyelerine yetkililer tarafından yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgiler aktarıldı. Meclis üyeleri ayrıca Keçiören Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve mahallelere yeni bir hava katması beklenen mahalle konaklarının inşaatlarını da gezdi. Katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Ak, belediye meclis üyelerinin görüşlerini önemsediklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: