Başkan Ak'a "yılın Hizmet" Ödülü

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Buhara 3. Medya Ödülleri kapsamında Yılın Halka Hizmet Ödülü'ne layık...

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Buhara 3. Medya Ödülleri kapsamında Yılın Halka Hizmet Ödülü'ne layık görüldü.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yaptığı başarılı hizmet ve çalışmalarıyla toplumun her kesiminden takdir topluyor. Buhara Medya Grubu'nun "Buhara 3. Medya Ödülleri" başlığıyla düzenlediği ödül töreninde Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Yılın Halka Hizmet Ödülü'ne layık görüldü.

Aktif Metropolitan Otel'de düzenlenen ödül töreni siyaset, sanat ve iş dünyasını bir araya getirdi. Gecenin sunuculuğunu Vatan Şaşmaz ve Çiğdem Tunç yaptı. Yılın Milletvekili, Yılın İş Kadını ve Yılın En İyi Türk-Sanat Müzik Sanatçısı gibi farklı kategorilerde ödüllerin verildiği törende, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da Yılın Halka Hizmet Ödülü'ne layık görüldü. Sunucu Vatan Şaşmaz, Başkan Ak'ı anons etmeden önce Başkan Ak ile birlikte daha önce birlikte kriket oynadıkları bilgisini verdi. Sunucu Şaşmaz Başkan Ak için, "Öyle bir belediye başkanı ki, çünkü geçtiğimiz yaz benimle birlikte kriket oynadı. Avustralya'dan, İngiltere'den özel hocalar tutup kendi özel sahasında Avustralya'dan, dünyanın en uzak ülkesinden hocalar tutup kendi belediyesinin çocuklarına kriket öğreten bir belediye başkanı. Kendisini tanımaktan büyük gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Başkan Ak'a ödülünü AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal takdim etti. Ünal, Başkan Ak'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Kendisini bu ödüle layık gördükleri için Buhara Medya Grubu'na teşekkür eden Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yaptıkları çalışmaların bir hizmet yarışı olduğunu belirterek "Bu ödül de hizmet yarışı içerisinde bizim için bir teşvik oluyor" dedi.

Ödül alan herkesi tebrik eden Başkan Ak, Buhara Medya Grubu'na başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz