Başkan Akaydın, Aksu'daki Yatırımları Inceledi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Aksu'daki Büyükşehir Belediyesi yatırımlarını inceledi ve ardından hizmet birimlerini ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Aksu'daki Büyükşehir Belediyesi yatırımlarını inceledi ve ardından hizmet birimlerini ziyaret etti.

Başkan Akaydın, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Aksu'da yapımı tamamlanan Aksu Kültür Merkezi'ni gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akaydın, burada yaptığı konuşmada, Aksu Kültür Merkezi'ni Ekim ayında Aksuluların hizmetine sunmayı planladıklarını söyledi.

Aksu Kültür Merkezi içerisinde ASMEK ve Atatürk Çocuk Kültür Merkezi ile Spor Merkezi'nin yer alacağını anlatan Akaydın, ayrıca 100 kişilik çok amaçlı salonun bulunacağını bildirdi. 8 dersliğin yer alacağı ASMEK'ten de yaklaşık bin kursiyerin faydalanmasını beklediklerini kaydeden Akaydın, Çocuk Kültür Merkezi'nin de çocuklara okulda aldıkları eğitime katkı sağlayacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Akaydın, binada yer alacak Aksu Spor Merkezi'nde kadınlara yönelik ücretsiz pilates, step ve aerobik kursları düzenleneceğini ifade etti.

Ayrıca Akaydın, ziyarette Antalya Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı (ANTÇEV) tarafından Aksu Çocuk Kültür Merkezi Kütüphanesi'ne bağışlanan Uğur Mumcu kitapları serisini de teslim alarak, ANTÇEV yetkililerine teşekkür etti.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesi Aksu Koordinasyon Merkezi'ni de ziyaret eden Akaydın, aynı binada hizmet verecek Aksu Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi binasındaki tadilat çalışmalarını yerinde inceledi. Aksu Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni Kasım ayında açmayı planladıklarını kaydeden Akaydın, Aksulu çocukların diş tedavilerinin ücretsiz gerçekleştirileceğini bildirdi.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: