Başkan Akaydın, Bisiklet Severleri Ziyaret Etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Bisiklet Festivali dolayısıyla bisiklet severleri ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Bisiklet Festivali dolayısıyla bisiklet severleri ziyaret etti.

Akaydın, Perşembe Akşamı Bisikletçileri Grubu'nun Sarısu'da organize ettiği Antalya Bisiklet Festivali'ne katılan bisiklet severlerle bir araya geldi. Grubun yöneticileri, festivale katkılarından dolayı Akaydın'a plaket verdi.

Mustafa Akaydın, festivale 20 ayrı şehirden katılım olmasının sevindirici olduğunu söyledi.

Belediye başkanı olarak kente yapılması gereken en büyük iyiliklerinden birisinin kent ulaşım hızını olabildiğince yavaşlatmak olduğunu ifade eden Akaydın, daha sonra yaya ve bisiklet ulaşımına öncelik verilmesi gerektiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Akaydın, bütün makul projelerde yanlarında olduklarını kaydederek, "Bu sporu yaygınlaştırmak ve gelecek nesillere daha zevkle gezilebilecek bir Antalya hediye etmek en büyük hedeflerimden biridir. Bu festivalin daha iyisinin yapılabilmesi için size destek vermeye devam edeceğim. Trafiğin daha yavaş olduğu, daha yaşanabilir bir kentlilik bilinciyle hepinizi saygıyla selamlıyorum" dedi.

Muhabir: Şamil Kahveci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: