Başkan Akaydın, Demre'yi Ziyaret Etti

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Eşimizi, çocuğumuzu, yakınımız zengin etmedik. En büyük övünç kaynağımız budur" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Eşimizi, çocuğumuzu, yakınımız zengin etmedik. En büyük övünç kaynağımız budur" dedi. Başkan Akaydın, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Demre ilçesinde vatandaşlar tarafından davul ve zurna ile karşılandı. CHP Demre Belediye Başkan Adayı Yusuf Kopar ile vatandaşları selamlayan Akaydın, Demre Meydanı'nda halka yönelik yaptığı konuşmada kimseyi ayırt etmeden herkesi kucakladıklarını söyledi. Kendilerinde partizanlık olmadığını belirten Akaydın, destek isteyen bütün belediyelere yardımcı olduklarını ifade etti. Kendilerinden olmayanı hiçbir zaman korkutmadıklarını anlatan Akaydın, "5 yıllık süreçte kul hakkı yemeden, çalmadan ve çaldırmadan Antalya'yı yönettik. 5 yıl daha aynı şiarla Antalya'yı ve ilçelerini yönetmek istiyoruz. Eşimizi, çocuğumuzu, yakınımız zengin etmedik. En büyük övünç kaynağımız budur. 5 yıldır geliri azalan bir partiyim" dedi. Akaydın, yerel seçimlerde Demrelilerin iradesine güvendiğini vurguladı. Akaydın, konuşmasının ardından CHP'nin seçim bürosunun açılışına katıldı. Akaydın, ardından esnafı ziyaret ederek destek istedi. Akaydın, ilçedeki çalışmalarını köylere yaptığı ziyaretler ile tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: