Başkan Akaydın Öğrencilerle Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Türk Eğitim Derneği (TED) Antalya Koleji öğrencileriyle buluşarak bilgi...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Türk Eğitim Derneği (TED) Antalya Koleji öğrencileriyle buluşarak bilgi ve birikimlerini paylaştı.

Kendisinin de bir TED Koleji öğrencisi olduğunu belirten Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya gibi bir şehrin belediye başkanı olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Antalya'nın dünyanın en güzel şehirlerden biri olduğunu söyleyen Başkan Akaydın, "Antalya; iklimi, havası, tarihi ve 2 bin metre yükseklikte bir dağı ile denizin buluştuğu ender şehirlerden biridir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Başkan Akaydın, gençlerin ilkokuldan itibaren dershanelerde olmasından dolayı üzüntü duyduğunu belirterek, "Sizler sınav telaşından dolayı çocukluğunuzu yaşayamıyorsunuz. Büyükşehir Belediyesi olarak gençlerin bu açığını kapatmak için kültür, sanat ve spor etkinliklerine önem veriyoruz. Antalya'yı spor kenti yapmak için çalışıyoruz. Çeşitli spor organizasyonları düzenleyerek, sporcuları gençlerle buluşturacağız" dedi. Başkan Akaydın, TED Kolejli öğrencilerin meslek hayatından, okul yıllarına kadar birçok sorusunu yanıtladı.

TED Antalya Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şule Uzun, Başkan Akaydın'a öğrencilerle buluşmasından dolayı çiçek vererek teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: