Başkan Akaydın, Ulaşım A.ş. Personeliyle Piknikte Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediyesi’nin iştirakçi şirketlerinden Antalya Ulaşım A.Ş.’nin 2.Çalışanlar Şenliği’nde...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediyesi’nin iştirakçi şirketlerinden Antalya Ulaşım A.Ş.’nin 2.Çalışanlar Şenliği’nde çalışanlarla buluştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iştirakçi şirketlerinden Antalya Ulaşım A.Ş., personeliyle birlik, beraberlik ve dayanışma amacıyla 2.Çalışanlar Şenliği düzenledi. Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nde gerçekleştirilen şenliğe, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yıldırım, Antalya Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Kamil Özkan, çalışanlar ve aileleri katıldı.

Reklam
Reklam

Başkan Akaydın, böyle bir şenliğin düzenlenmesinin faydalı olduğunu belirterek, “Antalya’nın ulaşımına çok önemli katılar yapıyorsunuz. Böyle bir etkinlikle bir araya gelmeniz çok önemli. İş stresinden uzak güzel bir gün geçirin. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir çalışma ortamınız var. Bu etkinlikler çalışma motivasyonunu arttırır. Bu şenlik bir gelenek haline gelsin” dedi.

Ulaşım personeli ve aileleri, şenlikte piknik yaparak, çeşitli gösteri, müzik ve etkinliklerle unutulmaz bir gün yaşadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: