Başkan Akaydın, Zeytinköy’de Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Zeytinköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, “Yapacağımız yatırımlarla Zeytinköy...

Zeytinköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, “Yapacağımız yatırımlarla Zeytinköy daha da güzelleşecek” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Devrim Kök ile birlikte Zeytinköy Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Başkan Mustafa Akaydın, esnafı ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Zeytinköy Mahallesi’nin Antalya’nın merkezinde olduğunu belirterek, “Zeytinköy makus talihini en yakın zamanda yenecektir. Bu bölgede Aşık Veysel Caddesi’nin asfaltını tamamen yeniledik. Caddeye kaldırım yaptık. Vatandaşlarımıza sosyal yardımlarda bulunuyoruz. Yapacağımız yatırımlarla Zeytinköy daha da güzelleşecek” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: