Başkan Akaydın'a Ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı Avusturya ve İsviçre Büyükelçiliği Ticaret müsteşarları ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı Avusturya ve İsviçre Büyükelçiliği Ticaret müsteşarları ziyaret etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı Avusturya Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Konstantin Bekos, İsviçre Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Urs Wüst, Fraport IC İctas Antalya Airport Genel Müdürü Alexander Laukenmann ve beraberindeki heyet ziyaret etti.

Avusturya Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarı Konstantin Bekos, Antalya'nın turizm ve tarım potansiyelinin çok iyi olduğunu belirterek, Antalya'nın çok önemli bir kent olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Başkan Mustafa Akaydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yabancı heyete çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Akaydın, "Avusturya ve İsviçre bizim önemsediğimiz ülkeler. Bu ülkelerden buraya çok sayıda turist geliyor. Karşılıklı çok güzel ilişkilerimiz var. Bu ticari ilişkileri geliştirmek istiyoruz. Özellikle yenilenebilir enerji konusunda önemli bilgi paylaşımları yapmalıyız" dedi.

Başkan Akaydın, heyete Antalya'yı tanıtan çeşitli kitap ve hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: