Başkan Akaydın’dan Bayram Mesajı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın mesajında bayramların birleştirici özellikleri bulunduğunu belirterek, “Bu hafta önce Kurban Bayramı’nı, hemen ardından Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayacağız. Bu iki bayramı daha mutlu, daha coşkulu kutlamayı dilerdim. Ancak bu günlerde ülkemizde yaşanan terör olayları hepimizin ortak üzüntüsü haline gelmiştir. Kaybettiğimiz çok değerli vatan evlatları için Allah’tan rahmet dilerken, ailelerinin acılarını paylaşıyorum” sözlerine yer verdi.

Reklam
Reklam

Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak Kurban Bayramı süresince belediye hizmetlerinin yerine getirilmeye devam edileceğini kaydeden Başkan Akaydın mesajında şu ifadelere yer verdi:

”Kurban Bayramı’nın hemen ardından Atatürk önderliğindeki Kurtuluş Savaşımızın mükafatı olan Cumhuriyetimizin 89’uncu yılını büyük bir gururla kutlayacağız. Ulus olarak görevimiz bize emanet edilen çağdaş, laik Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak, Mustafa Kemal’in devrimlerine, ilkelerine ve gösterdiği aydınlık geleceğe sahip çıkmaktır. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin hem Kurban Bayramı’nı hem de Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: