Başkan Akaydın’dan Çocuklara Bayram Hediyesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya’daki 8 okulda okuyan bin 50 öğrenciye, Dev Akvaryum...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya’daki 8 okulda okuyan bin 50 öğrenciye, Dev Akvaryum bileti vererek, Kurban Bayramı öncesi öğrencileri sevindirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Arapsuyu Kanyonu yanında yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirdiği Dev Akvaryum, yerli ve yabancı misafirlerden yoğun ilgi görüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Kurban Bayramı öncesi öğrencilere bilet hediye etti. Başkan Akaydın, Antalya’daki 8 okulun 1 ve 2’nci sınıflarında eğitim gören 1050 öğrenciye bayram hediyesi olarak bilet gönderdi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Emin Sözen, Başkan Akaydın’ın gönderdiği biletleri, Sefa Akın İlköğretim Okulu ve Kültür İlköğretim Okulu’nda öğrencilere verdi. Başkan Mustafa Akaydın’ın isteği doğrultusunda biletlerin dağıtıldığını söyleyen Emin Sözen, “Başkanımız Mustafa Akaydın, bayram hediyesi olarak Dev Akvaryum biletlerini gönderdi. Antalya çok güzel bir cazibe merkezi kazandı. Başkanımız, çocukların da bu güzelliği görmesini istedi” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: