Başkan Akdoğan Vatandaşlara Tatlı Dağıttı

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, öğle namazı sonrasında camii çıkışında cemaate ve yoldan geçen vatandaşlara...

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, öğle namazı sonrasında camii çıkışında cemaate ve yoldan geçen vatandaşlara tatlı ikramında bulundu.

Faruk Akdoğan, Paşakapı Caddesi'nde yapımı devam eden kaldırım çalışmalarını gezdi. Akdoğan, öğle namazı sonrası ise Paşa Camii çıkışında vatandaşlara tek tek tatlı ikram etti.

Ardından Niğde Devlet Hastanesi'ni de ziyaret eden Başkan Akdoğan, hastalarla ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek onların ihtiyaçları ve isteklerini sordu. Ziyarette AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen de hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Akdoğan ayrıca Süleyman Ocak’ın babasının vefatı dolayısıyla Niğde’ye gelen TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut ile cenaze evine taziye ziyareti yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: