Başkan Akgül Basın Mensuplarını İftarda Ağırladı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ulusal ve yerel basın temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya...

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ulusal ve yerel basın temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Abidinpaşa Lale Restaurant’ta gerçekleşen iftar yemeğine, ulusal ve yerel basından çok sayıda gazeteci katıldı. İftar yemeğinin ardından gazetecilerle çay içip sohbet eden Başkan Akgül, belediye çalışmaları hakkında da gazetecileri bilgilendirdi.

İftar sonrası selamlama konuşması yapan Başkan Akgül, Ramazan ayındaki faaliyetlerine değinerek, "Ramazan’ın ilk gününden bu yana Ramazan etkinlik alanımızda ve mahalle iftarlarımızda yüzlerce vatandaşımızla aynı sofrada iftar etmenin mutluluğunu yaşadık. Ramazan, rahmet, mağfiret, bereket ve kurtuluş ayıdır. 4 ramazandır çeşitli etkinliklerle vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Hemşeri derneklerimiz, STK’lar, vakıflarla alanımızı zenginleştiriyoruz. Ramazan ruhuna uygun olarak insanımızla bir ve beraber olduk. Sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getirerek, mümkün olduğunca mütevazı sofralarda iftar etmeye gayret gösterdik. Sizleri çalışma arkadaşlarım olarak görüyorum. Bütün faaliyetlerimizde, çalışmalarımızda sizlerle birlikte hareket ettik. Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

İftar sonrası gazetecilere Mamak Belediyesi’nin hizmetlerinin tanıtıldığı tanıtım kitapçıkları ve hazırlanan hediye paketleri takdim edildi. Geceye, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Meclis Başkanvekili Erdal Ak, Grup Başkanvekili Faruk Gültekin, Meclis Üyeleri Davut Erdem, Selçuk Soylu, Başkan Yardımcısı Hasan Gökmenoğlu, Mamak Belediyesi Özel Kalem Müdürü Süleyman Öksüz, Basın Yayın Müdürü Ali Bozdağ ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: