Başkan Akgül, Belediye Başkanlığındaki 4 Yılını Anlattı

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 4 yılda Mamak'ta yaptığı çalışmaları Ak Parti Mamak İlçe...

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 4 yılda Mamak'ta yaptığı çalışmaları Ak Parti Mamak İlçe Teşkilatı ve vatandaşlarla paylaştı. Göreve geldiği günden itibaren seçim varmış gibi çalıştıklarını belirten Akgül, yaptıkları hizmetler ve yatırımlarla Mamak'ı değiştirdiklerini belirtti.

AK Parti Mamak İlçe Teşkilatı tarafından Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde düzenlenen İlçe Danışma Toplantısı'na AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, TOBAŞ Başkanı Ercan Kınacı, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 4 yıllık görev süresi içinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Akgül, mali disiplini sağlayarak başlatılan hizmet hamlesini Mamaklılara aktardı. Kentsel dönüşümden altyapı çalışmalarına, sosyal belediyecilik anlayışından yatırımlara, belediyenin yapmış olduğu hizmetleri anlatırken Akgül'ün konuşması sık sık alkışlarla kesildi. Akgül, "4 yılda yaptığımız yatırımlar sayesinde ilçemizin hem çehresi değişti hem de Mamak cazibe merkezi oldu. Ankara'da belediyeler arasında en çok yatırım yapan belediyeyiz. İnşallah bu yatırımların hepsini 2013 yılında hizmete açacağız." diye konuştu.

Reklam
Reklam

"KAYNAKLARIMIZ HİZMET OLARAK GERİ DÖNDÜ"

İlk iş olarak mali disiplini sağladıklarını belirten Akgül, "Mamak Belediyesi'nin geliri artık giderinden daha fazla." dedi. Akgül, bir işi yapabilmenin ilk adımının bütçe olduğunun altını çizerek, "Mamak Belediyesi artık kendi ayakları üzerinde duruyor. Kaynaklarımız hizmet olarak geri döndü." şeklinde konuştu.

İlçeye ilkleri yaşatan bir belediye olduklarının altını çizen Akgül, Başkente örnek olan kapalı pazarlardan Mamak'ta uygulanan 7 ayrı kentsel dönüşüm projesine, aile merkezlerinden Mamak'ta spora yapılan dev yatırımlara kadar tüm çalışmaları vatandaşlara slayt eşliğinde anlattı. Mamak'ın artık tercih edilen ve parmakla gösterilen bir ilçe olduğunu kaydeden Akgül, "4 yılda yaptığımız hizmetlerle ve ilçeye kazandırdığımız yatırımlarla Mamak altın çağını yaşıyor" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz