Başkan Akgül Kadın Ve Çocukları Ziyaret Etti

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bilgi evlerini ve aile merkezlerini ziyaret etti. Tenzile Erdoğan,...

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bilgi evlerini ve aile merkezlerini ziyaret etti.

Tenzile Erdoğan, Nene Hatun, Yeşilbayır Aile Merkezi ve Bilgi Evi’nden faydalanan kadın ve öğrencilerle bir araya gelen Akgül’e, yardımcıları da eşlik etti. Akgül, aile merkezlerinde verilen ahşap boyama, tel kırma, dikiş ve nakış kurslarına katılan kadınlarla konuştu. Mamaklı kadınlar, sunulan imkanları en iyi şekilde değerlendirdiklerini söyledi.

Mamak’ta aile merkezlerine olan talebin her geçen gün biraz daha arttığını dile getiren Akgül, “Aile merkezlerini birer kompleks şeklinde inşa ediyoruz. Çocuklarını bilgi evine bırakan kadınlarımız hemen yan tarafta bulunan aile merkezine geçerek burada çeşitli dallarda açılan kurslara katılabilir, spor yapıp kişisel gelişimine katkıda bulunabilir.” dedi.

Reklam
Reklam

Bilgi evlerini de ziyaret eden Akgül, Mamaklı öğrencilerle sohbet etti. Bilgi evlerinin Mamaklı öğrencilerin geleceğine yapılmış en büyük yatırım olduğunu kaydeden Akgül, öğrencilerin teorik ve pratik derslerle güçlü bir eğitim desteği aldığını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: