Başkan Akgül, Kardeşlik Konseri Veren Koro Üyelerini Kabul Etti

Ankara Mamak Belediyesi ile Kıbrıs Sanat Derneği’nin organizasyonunda 'Kardeşlik Konserleri' gerçekleştiren Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti...

Ankara Mamak Belediyesi ile Kıbrıs Sanat Derneği’nin organizasyonunda 'Kardeşlik Konserleri' gerçekleştiren Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İskele Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün konuğu oldu.

Kıbrıs Sanat Derneği ve Mamak Belediyesi Türk Müziği Koroları’nın gerçekleştirdiği 'Kardeşlik Konserleri'nin ilk ayağı Yakın Doğu Üniversitesi AKM ve İskele AKM’de başarıyla gerçekleştirildi. Mamak Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek Kardeşlik Konseri Hakkâri Dağlıca’daki terör saldırısı nedeniyle iptal edildi.

Reklam
Reklam

İskele Belediyesi ile sosyal ve kültürel alanda karşılıklı paylaşım ve birlikteliğe dikkat çeken Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Her iki koromuz da barış ve kardeşlik mesajı verirken, Hakkâri’nin Dağlıca bölgesinde askeri birliğe düzenlenen hain saldırıda 8 askerimizin şehit olması ve 16 askerimizin yaralanması millet olarak hepimizi derinden yaralamıştır.” dedi.

Hakkâri’deki hain saldırıdan dolayı Mamak Kültür Merkezi’ndeki konserin iptal edildiğini vurgulayan Başkan Akgül, "Vatanın bölünmez bütünlüğü, ülkemizin huzuru ve esenliği için canını feda ederek şehit olan 8 evladımıza yüce Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı, yaralı olan gazilerimize acil şifalar diliyorum. Sayın Başbakanımızın ifade ettikleri gibi bu birliği bozmaya hiç kimsenin ama hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: