Başkan Akgül, Kimsesiz Çocukları Bahar Şenlikleri’nde Yalnız Bırakmadı

Yetiştirme Yurt ve Yuvaları Mensupları Derneği ile Kimsesizler Kültür ve Dayanışma Derneği, korunmaya muhtaç çocuklar...

Yetiştirme Yurt ve Yuvaları Mensupları Derneği ile Kimsesizler Kültür ve Dayanışma Derneği, korunmaya muhtaç çocuklar için Lalahan’da geleneksel bahar şenliği düzenledi.

Yaklaşık 250 çocuk ve gönüllü ailelerin katıldığı şenlikte, çocukları Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de yalnız bırakmadı. Piknik alanında eğlenen çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Başkan Akgül, kimsesiz çocuklara kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Korunmaya muhtaç çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyen Kimsesizler Kültür ve Dayanışma Derneği, geleneksel bahar şenliği etkinliği adı altında kimsesiz çocuklar için Lalahan‘da piknik düzenledi. Pikniğe 250 çocuk ve gönüllü ailelerin yanı sıra Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi Grup Başkanvekili Faruk Gültekin, Meclis Üyesi Davut Erdem ve Kimsesizler Kültür ve Dayanışma Derneği genel Başkanı Kemal Çalışkan katıldı. Piknik alanında gönüllerince eğlenen çocuklar, pikniğin tadını çıkardı. Çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Akgül, oyuncak dağıttı.

Reklam
Reklam

Aile ortamı sıcaklığında geçen piknikte, çocukların yüzünü güldürebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında birliktelik ve dayanışmaya her zaman destek vereceklerini söyledi. Akgül, ”Mamak’ta böylesine anlamlı bir organizasyonda bulunmanın mutluluğunu yaşadık. Çocuklarımızın yüzünü güldürebilmenin mutluluğunu yaşadık. Aslında bu çocuklarımız kimsesiz değiller, onlarda bizim birer aile ferdimiz olarak evladımızdır. Onlara yalnız olmadıklarını hatırlatmak devlet ve millet olarak hepimizin görevidir. Bu çocuklarımızın mutlu olmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: