Başkan Akgül, Yatırım Alanlarını Gezdi

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yapımı devam eden yatırımları sık sık gezerek çalışmaları yerinde...

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yapımı devam eden yatırımları sık sık gezerek çalışmaları yerinde inceliyor.

Başkan Akgül, Mamak Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ve birim müdürleriyle birlikte Kutlu ve Mutlu mahallelerindeki yol yapım çalışmalarını yakından inceledi. Yapımı bitmek üzere olan Akdere Kapalı Pazar Alanı gezen Akgül, vatandaşlarla da sohbet etti. Altyapı çalışmalarında Mamak'ta çok hızlı yol aldıklarını dile getiren Akgül, daha sonra Türközü Mahallesi'nde yapımı devam eden Semt Stadı'nı gezdi. Semt stadı yaklaşık 30 bin metrekarelik proje alanında 3 bin kişilik kapalı oturma alanına sahip, standart ölçülerle yapılıyor.

Reklam
Reklam

Türközü Semt Stadı'nda 650 metre koşu yolu, tribünler, toplantı odaları, idari ofisler, sağlık odası, bay bayan hakem odaları, bay bayan soyunma odaları, VIP salonu, seyirci fuayesi, fitness alanı, çocuk oyun alanı, koşu yolu ve otoparkı bulunuyor.

Kentsel dönüşümde büyük atılımlar gerçekleştirildiğini dile getiren Akgül, "Spora ve sporcuya verdiğimiz destek her geçen gün artıyor. Bizim için spor yatırımları önemi büyük. Sporla uğraşan sağlıklı, başarılı genç nesiller yetiştirmek istiyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: